'Longlegs'-hoofdrolspeler Maika Monroe onthult interesse in deelname aan beroemde horrorfranchise

'Longlegs'-hoofdrolspeler Maika Monroe onthult interesse in deelname aan beroemde horrorfranchise

De actrice heeft al de nodige griezelfilms gemaakt maar is nog niet klaar met het genre.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Nicolas Cage. De acteur is op dit moment te zien in de zeer sterk onthaalde horrorfilm Longlegs, maar zulke projecten wil hij niet meer maken. Zijn collega, Maika Monroe, zegt juist dat dit smaakt naar meer.

Monroe is pas 31 jaar oud, maar is nu al een expert in het horrorgenre te noemen. De actrice wist namelijk hoge ogen te gooien in griezelfilms als It Follows en The Guest. De ster wil nu aan de slag gaan met een andere bekende horrorfilm, namelijk A Nightmare on Elm Street.

Reactie
Het is alweer bijna 15 jaar geleden dat we Freddy Krueger voor de laatste keer voorbij zagen komen, maar daar wil Monroe dus verandering in brengen. Als het aan de actrice ligt, tekent ze meteen voor de franchise.

Zo zegt ze tijdens een recent interview: "Als ik zou mogen tekenen voor een filmreeks, zou ik meteen voor 'A Nightmare on Elm Street' gaan. Ik weet nog dat ik die film zag op een jonge leeftijd, net voor het slapen gaan. Dat had echt een enorm effect op mij".

Droom
Monroe vervolgt: "Ik wilde niet gaan slapen en keek dus deze film. Het was een van de engste ervaringen in mijn leven, maar ik was er ook meteen door geobsedeerd. Ik wil hier heel graag een deel van uitmaken". Laten we hopen dat het hiervan komt!



NieuwsFilm

meest populair