Nicolas Cage is klaar met bepaalde rol: "Ik hou niet van geweld"

Nicolas Cage is klaar met bepaalde rol: "Ik hou niet van geweld"

Acteren doet hij zeker nog, maar hij wil niet weer in de huid kruipen van een seriemoordenaar.

De laatste jaren is Nicolas Cage weer behoorlijk in. Zo wist hij hoge ogen te gooien in o.a. Pig, Dream Scenario en nu weer in Longlegs. Het gaat dus behoorlijk goed, maar toch gaat de acteur kieskeuriger zijn projecten uitkiezen. Hij heeft namelijk niet altijd genoten van de opnames van de laatstgenoemde titel.

Longlegs gaat over de FBI-agente Lee Harker. Zij krijgt de zaak van een seriemoordenaar toegewezen. Het onderzoek neemt echter al snel onverwachte wendingen en er is zelfs sprake van occulte praktijken.

Meer
Daar blijft het niet bij. Lee ontdekt dat ze een persoonlijke band heeft met de moordenaar. De tijd begint te dringen om hem tegen te houden, voordat hij nieuwe moorden pleegt. Niemand minder dan Cage kruipt in de huid van de seriemoordenaar, maar dit was geen makkelijke taak.

Ondanks het feit dat de film ijzersterk wordt onthaald en overal goede cijfers scoort, wil Cage niet meer voor soortgelijke rollen gaan. Zo begint de acteur: "Ik weet dat ik nu voor zulke projecten gevraagd zal gaan worden, maar daar heb ik geen interesse in".

Geweld
Cage vervolgt: "Ik hou niet van geweld. Ik wil geen rollen spelen van mensen die andere mensen pijn doen". Bekijk hieronder nog eens de laatste trailer. Mocht je de film willen zien, deze draait sinds enkele dagen in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair