Giancarlo Esposito over rol in 'Captain America 4': "Fout, fout, fout"

Giancarlo Esposito over rol in 'Captain America 4': "Fout, fout, fout"

Nog niemand heeft goed geraden welk (duister) personage hij vertolkt...

Een groot deel van het succes van het Marvel Cinematic Universe is de fandom die de franchise in de afgelopen 15 jaar heeft gecreëerd waarbij fans door de sluier van geheimhouding proberen te breken.

Het nieuwste voorbeeld is acteur Giancarlo Esposito die vorige maand werd toegevoegd aan de cast van de reboot-sequel Captain America: Brave New World, maar waarvan niemand nog steeds weet wie hij speelt.

Voorlopig blijven gissen
Dit is grotendeels uiteraard te danken aan Esposito zelf, die onlangs op een congres zei dat tot nu toe nog geen enkele speculatie klopt betreffende de identiteit van zijn mysterieuze Marvel-personage:

"Degene die ik speel is een badass. Dat boeit me altijd. Het is voor mij een fascinerende kunst om iemand te ontwikkelen en ik vond het geweldig om ermee te kunnen filmen. Maar nog niemand heeft het goed geraden!"

Vanaf februari 2025 in de bioscoop
De meest populaire theorie is dat Esposito in de huid kruipt van G.W. Bridge, een voormalige soldaat, S.H.I.E.L.D.-agent en leider van het 'Weapon P.R.I.M.E. team' die gecreëerd werd voor de X-Force serie in 1991.



NieuwsFilm

meest populair