'Alien: Romulus' maakt je bioscoopbezoek nog griezeliger met deze nieuwe collectors items

'Alien: Romulus' maakt je bioscoopbezoek nog griezeliger met deze nieuwe collectors items

De popcornbakken voor 'Alien: Romulus' gaat gegarandeerd voor nachtmerries bezorgen.

Na het gigantische succes van de Dune 2 popcornemmers konden andere films niet achterblijven. Na de aangekondigde Deadpool & Wolverine-emmer van Marvel, komt nu ook Alien: Romulus met twee varianten.

Eerder dit jaar leidde de zandworm-emmer van Dune 2 tot een ware hype, waarbij de snackbakken uitgroeiden tot peperdure collectors items. Alien: Romulus, die volgende maand in de bioscoop verschijnt, probeert dat succes te overtreffen met twee nieuw ontworpen popcornemmers voor de film.

De twee emmers
In twee korte teasers van de bioscoopketens krijgen we een glimp van de nieuwe emmers. De ene emmer heeft een griezelig Facehugger-ontwerp, terwijl de tweede een angstaanjagende Xenomorph bevat.

Alien: Romulus zal een soort spin-off zijn waarin een groep jonge ruimtekolonisten in contact komt met de gruwelijkste levensvorm uit het universum. In het gevecht dat volgt moeten ze zonder hulp van buitenaf zien te overleven.

Release volgende maand
De emmers zijn overigens niet de enige hebbedingetjes voor de Alien-fans. Funko komt namelijk met super-sized plastic poppetjes van Xenomorph op de markt.



De nieuwe horrorfilm van Fede Alvarez (Don't Breathe) is vanaf 14 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair