Funko-fans opgelet: er komt een Super-Sized Xenomorph uit de nieuwe 'Alien'-film

Funko-fans opgelet: er komt een Super-Sized Xenomorph uit de nieuwe 'Alien'-film

Er zijn miljoenen mensen die Funko Pops verzamelen: deze Xenomorph Pop wil iedereen hebben.

Je kent ze wel: plastic poppetjes met een te groot hoofd die vaak ook nog heen en weer bewegen. De bekendste fabrikant van dit soort verzamelwaar is Funko. En binnenkort verschijnt er een wel heel gave Funko Pop!

Volgende maand verschijnt de film Alien: Romulus in de wereldwijde bioscopen en Funko lanceert een aantal Funko Pops, ook van de bekende Xenomorph.

Super-Sized
Een van de poppetjes wordt een extra grote versie van de Xenomorph, het dodelijke monster in de filmreeks. Er verschijnen er zelfs twee, namelijk de Alien: Romulus Xenomorph Super Funko Pop! Vinyl Figure #1616 en de Alien: Romulus Scorched Xenomorph Super Funko Pop! Vinyl Figure #1617.

Deze versies zijn 15.24 cm hoog en dat is zo'n zes centimeter hoger dan de standaardversie. De gewone Funko Pops voor Alien: Romulus zijn Alien: Romulus Rain Funko Pop! Vinyl Figure #1614 en Alien: Romulus Andy Funko Pop! Vinyl Figure #1615, gebaseerd op de personages van respectievelijk acteurs Cailee Spaeny en David Jonsson. Pre-orders zijn nu beschikbaar op Entertainment Earth.

Romulus
De film Alien: Romulus van regisseur Fede Álvarez is vanaf 14 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien.


De synopsis van Alien: Romulus: Tijdens het verkennen van een verlaten ruimtestation komt een groep jonge ruimtekolonisten oog in oog te staan met de meest angstaanjagende levensvorm in het universum.

Ook interessant
Funko eert 'Jurassic World', 'The Thing' en meer films op gave wijze
10:10 Games heeft vandaag een trailer uitgebracht voor 'Funko Fusion'. Een actie-avonturenspel met Funko Pop-personages te herkennen van onder andere The Mummy, Battlestar Galactica,The Thing en.. [Lees verder]

Disclaimer: Dit artikel is niet gesponsord door LEGO of een andere leverancier en geschreven omdat het onderwerp aansluit bij series en/of films.

NieuwsFilm

meest populair