Geadopteerde zoon Pax van Angelina Jolie is een echte vent geworden

Geadopteerde zoon Pax van Angelina Jolie is een echte vent geworden

Angelina Jolie vindt echte rijkdom in haar zes kinderen naast haar succesvolle filmcarrière.

Angelina Jolie is een rijk mens en dat komt niet alleen door haar succesvolle filmcarrière. De actrice uit Eternals, Maleficent en Those Who Wish Me Dead heeft namelijk zes kinderen.

De actrice vertelde al eerder dat zij die band met hen echte rijkdom vindt. Van die zes kinderen heeft de 49-jarige ster drie biologische en drie geadopteerde: Maddox (22), Pax (20), Zahara (19), Shiloh (18), Knox (16) en Vivienne (16). Angelina voedt hen in haar eentje op na de echtscheiding van Brad Pitt.

Altijd druk bezig
Daar Angelina blijft produceren, acteren, regisseren en ondernemen is het dus zacht uitgedrukt dat ze het druk heeft. Gelukkig helpt van tijd tot tijd een kind mee, waardoor Angelina net even meer persoonlijke aandacht kan geven. Laatst haalde zij met Vivienne een Tony award op voor beste nieuwe musical voor The Outsiders.

En het kan ook andersom, want onlangs leek haar geadopteerde zoon Pax voor haar te zorgen. Hier in de foto's van Reddit is te zien dat ze samen naar een bekend sushi restaurant in Los Angeles gingen, waarbij Pax voor het parkeren zijn creditcard trok.

Al een echte vent
Bij de reacties staan verschillende mensen die haast niet kunnen geloven hoe volwassen Pax al is. Met zijn brede schouders en ontspannen houding is hij al een echte vent. De foto's zijn ook hier te zien in de YouTube-video van The World News.


Ook interessant
Dochter van Bruce Willis komt met een bizar verhaal over haar vader
Het komt wel vaker voor dat een acteur ver gaat voor een bepaalde rol. Dit kan soms echter ook wel verkeerd aflopen. Bruce Willis weet hier alles vanaf. Volgens zijn dochter heeft haar vader... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair