'Captain America 4'-trailer zit vol verrassingen: verborgen Marvel-details die je hebt gemist

'Captain America 4'-trailer zit vol verrassingen: verborgen Marvel-details die je hebt gemist

Een rode Hulk, een oude bekende en een gevecht rondom een Celestial.

Marvel Studios bracht onlangs de eerste trailer van Captain America: Brave New World uit. Dit is de eerste film met Sam Wilson (Anthony Mackie) als het titelpersonage en introduceert de Red Hulk, maar de trailer geeft veel meer weg dan je denkt.

De grote verrassing is natuurlijk de onthulling van Harrison Fords Red Hulk, maar de trailer onthult nog veel meer.

Celestial
In Brave New World zien we dat niemand minder dan Thaddeus 'Thunderbolt' Ross (Harrison Ford) is verkozen tot nieuwe president van de Verenigde Staten. Ross wil dat Captain America, een titel die nu door Sam Wilson wordt gedragen, een officiële positie in het leger wordt.

Wilson raakt echter al snel betrokken bij een internationaal incident.. In de trailer zien we namelijk luchtvoertuigen van zowel de Verenigde Staten als Japan strijden rondom een groot object in de oceaan. Als je heel goed kijkt, zie je dat dit hoogstwaarschijnlijk het lijk van de Celestial Tiamut is. Die zagen we voor het laatst in Eternals.

Het echte meesterbrein
We zien in de trailer een aantal personages waarmee we in de Disney+-serie The Falcon and the Winter Soldier kennismaakten. Het betreft Joaquin Torres, de sidekick van Wilson die nu de titel van Falcon heeft, en de supersoldaat Isaiah Bradley


Bradley pleegt een moordaanslag op president Ross, iets wat je niet van dit personage zou verwachten, maar er is al een mogelijke verklaring. We krijgen namelijk een snelle blik op de terugkeer van Samuel Sterns/The Leader (Tim Blake Nelson).

The Leader
Sterns werd geïntroduceerd in The Incredible Hulk uit 2008. In die film druppelde het bloed van Bruce Banner/Hulk in een open wond op zijn hoofd, wat duidelijk hintte naar zijn transformatie in de schurk The Leader.


Het heeft ruim zestien jaar geduurd, maar deze cliffhanger krijgt nu eindelijk een staartje in Brave New World. Sterns heeft nu zijn karakteristieke groene hoofd en zou zomaar eens de grote boosdoener kunnen zijn. Hij beschikt namelijk over een abnormaal intellect en mindcontrol-krachten.

NieuwsFilm

meest populair