Daisy Ridley opnieuw op het grote scherm te zien in deze gloednieuwe arthouse-titel

Daisy Ridley opnieuw op het grote scherm te zien in deze gloednieuwe arthouse-titel

Fran, die graag aan doodgaan denkt, maakt de nieuwe man op het werk aan het lachen, wat leidt tot daten en meer. Het enige dat hen nu in de weg staat, is Fran zelf.

De Engelse actrice Daisy Ridley timmert hard aan de weg om van haar monotone Star Wars-bekendheid af te komen. Een paar weken terug was daar al de thriller The Marsh King's Daughter en nu ook de titel Sometimes I Think About Dying

De film is een dromerige tragikomedie van regisseur Rachel Lambert die reflecteert op sociale angst en de menselijke behoefte aan connectie.

Synopsis
De introverte Fran werkt op het kantoor van een havenbedrijfje in Oregon, omringd door collega's waarmee ze maar moeilijk een band kan opbouwen. Om de dagen te vullen, bedenkt ze met haar rijke fantasie de meest originele manieren om te sterven.

Haar eentonige, maar comfortabele bestaan wordt opgeschud wanneer Fran's nieuwe en grappige collega Robert interesse in haar toont. Langzaam kruipt ze uit haar schulp, maar dat blijkt na al die jaren eenzaamheid moeilijker dan verwacht.

Sterk
In de trailer zien we dat Ridley opnieuw een krachtige vertolking weet neer te zetten in een prachtig gedraaide arthouse-film.


Sometimes I Think About Dying is vanaf 18 juli te zien in een filmhuis bij jou in de buurt.

NieuwsFilm

meest populair