Deze spannende thriller op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Deze spannende thriller op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd

De Italiaanse thriller Svaniti Nella Notte dendert de Netflix Top 10 binnen

De Netflix Top 10 is weer een Italiaanse Netflix-film rijker. De thriller Svaniti Nella Notte alias Vanished Into the Night komt namelijk binnen op de vijfde plaats. Misschien is de film ook wel iets voor jou?

Svaniti Nella Notte is geregisseerd door Renato De Maria en Netflix omschrijft de misdaasdthriller "Spannend, Mysterie" en "Smokkel". Je ziet rollen van acteurs als Annabelle Wallis, Riccardo Scamarcio en Massimiliano Gallo. Wallis ken je mogelijk uit Star Trek: Discovery en Malignant.

Ontvangst
De ontvangst van Svaniti Nella Notte is niet denderend. Op IMDb zien we een matige 5,3 na ruim 500 stemmen en er staan slechts drie recensies op Rotten Tomatoes, waarvan twee 'Fresh' en een 'Rotten'.

"Met Vanished Into the Night vindt niemand het wiel opnieuw uit, maar als je snelle afleiding zoekt met een popcornthriller, dan kun je veel slechtere films treffen," schrijft John Serba van Decider.

Nu op Netflix
Als je Svaniti Nella Notte graag wilt zien, dan vind je de thriller nu hier op Netflix.


De synopsis: Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.

NieuwsFilm

meest populair