Hoe heeft iedereen deze 'Fast & Furious 6' blooper over het hoofd kunnen zien?

Hoe heeft iedereen deze 'Fast & Furious 6' blooper over het hoofd kunnen zien?

Luke Hobbs met sik, dan weer zonder, en dan ineens weer met...

Het komt wel vaker voor dat regisseurs een foutje laten zitten, soms zelfs in de allergrootste blockbusters. Zelfs in Fast & Furious 6 zit wel een hele knullige fout die iedereen over het hoofd gezien heeft.

Het betreft hier een scène met Dwayne Johnson, die voor het eerst de wereldberoemde franchise kwam versterken in het vijfde deel als Luke Hobbs. Hij groeide al snel uit tot een fan-favoriet en keerde dus ook weer terug voor het zesde hoofdstuk.

Waardige tegenstander
Hobbs zet alles op alles om Dominic Toretto en zijn familie te grazen te nemen. Net zoals in al zijn films heeft 'The Rock' een behoorlijk indrukwekkend fysiek. De spierbundel staat niet alleen daarvoor bekend, maar ook om zijn sik en snor.

In het vijfde als zowel in het zesde deel is dit het 'gezichtshaar' van Hobbs, maar dit verdwijnt heel even op mysterieuze wijze wanneer hij belt met Tej Parker (gespeeld door Ludacris). Wanneer de scène tussen de twee personages op en neer flitst, zien we Hobbs duidelijk zonder zijn iconische 'goatee'.

Magische terugkeer
Het zou natuurlijk kunnen dat Hobbs besloten heeft zich te scheren, maar in de volgende scène heeft hij zijn sik weer. De veronderstelling is dat dit moment deel uitmaakte van de reshoots, maar dat Johnson zich alweer volledig had geschoren voor een andere rol. Bekijk het moment hieronder terug vanaf 0:30.


Johnson heeft namelijk een behoorlijke drukke agenda en zit niet bepaald stil. De acteur maakt zowat elk jaar meerdere films, maar dan is het toch wel grappig dat het Fast & Furious-team besloot zijn sik niet toe te voegen op een of andere manier.

Ook interessant
Hoe heeft iedereen deze 'The Last Samurai' blooper over het hoofd kunnen zien?
Het komt wel vaker voor dat regisseurs een foutje in een film laten zitten. Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Quentin Tarantino's Pulp Fiction-blooper. Nu is The Last Samurai aan de beurt...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair