De nieuwe 'Men in Black' verschijnt mogelijk eerder dan je denkt

De nieuwe 'Men in Black' verschijnt mogelijk eerder dan je denkt

Men gaat toch een poging doen om het floppen van 'Men in Black: International' te herstellen...

Channing Tatum liet onlangs doorschemeren dat een potentieel crossoverproject tussen de Men in Black- en Jump Street-franchises ondanks alle slepende vertragingen nog steeds springlevend is.

Maar een nieuwe solo-inzending over de aliens bestrijdende, zonnebril dragende mannen in het zwart (na eerdere delen in 1997, 2002, 2012 en 2019) zou wel eens eerder vroeger dan later kunnen verschijnen.

Fans wachten op het bevestigende bericht
Er is namelijk door betrouwbare bronnen onthuld dat een nog titelloos vervolg in januari 2025 gaat beginnen met filmen, hoewel er nog een officiële aankondiging gedaan moet worden door studio 'Sony Pictures'.

Wel is het aannemelijk om te speculeren dat de langlopende reeks het kritisch gefilterde en commercieel mislukte vervolg Men in Black: International, dat een zure nasmaak achterliet, zo snel mogelijk wil goedmaken.

Terugkeer van Agent J?
Voormalig hoofdrolspeler Will Smith heeft altijd aangegeven weinig interesse in een terugkeer te hebben, hoewel hij eerder dit jaar in kostuum verscheen bij het Coachella Festival om de titelsong te zingen.



NieuwsFilm

meest populair