Channing Tatum wil na 10 jaar nog steeds deze populaire filmreeks afmaken

Channing Tatum wil na 10 jaar nog steeds deze populaire filmreeks afmaken

Hij schittert binnenkort eerst nog in de romantische comedy 'Fly Me to the Moon'...

In 2008 begon 'Sony Pictures' met het bewerken van 21 Jump Street, gebaseerd op de 80's televisieserie met Johnny Depp. Jonah Hill sloot zich aan als hoofdrolspeler om het script te verfijnen en meer R-rated te maken. Channing Tatum tekende voor de andere hoofdrol, Phil Lord en Christopher Miller regisseerden en de rest is geschiedenis.

In 2012 harkte 21 Jump Street meer dan $200 miljoen binnen met een budget van slechts $42 miljoen. Slechts enkele dagen na de première kondigde de studio 22 Jump Street aan. Tatum, Hill, Lord en Miller keerden allemaal terug voor het vervolg dat in 2014 wereldwijd $331 miljoen opbracht.

Een hoop tegenslagen
En zelfs tien jaar na dat laatste deel wil Tatum de beoogde trilogie nog steeds afmaken. In een gesprek met 'ComicBook' ter promotie van het aankomende Fly Me to the Moon, gaf hij tekst en uitleg:

"Het is het beste script dat ik ooit heb gelezen voor een derde deel. Maar er zit gewoon een hoop bureaucratie, een soort boven-de-lijn-dingen. Het is echt moeilijk om het voor elkaar te krijgen en geloof me, we hebben het geprobeerd".

Altijd blijven hopen
Later dat najaar werd 23 Jump Street bevestigd waarna gelekte e-mails onthulden dat deze een cross-over moest worden met de 'Men In Black'-franchise, getiteld MIB 23. Maar na het floppen van Men In Black: International, kwam dit project nooit verder dan de ontwikkelingsfase en sindsdien is ook de 'Jump Street'-franchise levenloos.



NieuwsFilm

meest populair