James Gunn onthult nieuw 'Superman' logo: een nostalgische knipoog naar klassieke verhalen

James Gunn onthult nieuw 'Superman' logo: een nostalgische knipoog naar klassieke verhalen

Binnen enkele uren werd de afbeelding al meteen duizenden keren 'geliket'.

Sinds James Gunn, samen met Peter Safran, de superheldenstudio DC overnam, vinden er de nodige veranderingen plaats. Gunn is nu al een tijdje hard bezig met de eerste film van het nieuwe DC, namelijk Superman. Hier deelt hij nu het eerste officiële logo van.

Superman wordt gemaakt door Gunn zelf, die natuurlijk al eerder hoge ogen wist te gooien met de Marvel-trilogie Guardians of the Galaxy. Behoorlijk wat filmfanaten kijken uit naar zijn Superman-avontuur, ook al keert Henry Cavill hier niet voor terug.

Cast
Cavill is, net zoals de nodige andere grote namen, vertrokken bij DC. Hij is vervangen door David Corenswet, die de nieuwe 'Man of Steel' zal neerzetten. Amy Adams is dus ook niet langer van de partij als Lois Lane. Rachel Brosnahan nam het stokje van haar over.

Gunn liet zich hier al eerder over uit: "Henry is door ons nooit ontslagen. Wij hebben hem nooit gecast. Ik moest op zoek naar de perfecte Superman, en in mijn ogen, voor dit verhaal, is dat niet Henry".

Logo
Zo vervolgt de filmmaker: "Ik ben een grote fan van Henry, hij is een toffe gozer. Deze Superman is echter niet voor Henry weggelegd, voor verschillende redenen". Het nieuwe logo, dat dus gedragen zal worden door Corenswet, kan je hieronder goed bewonderen.



NieuwsFilm

meest populair