'American Pie'-actrice deelde bed met honderden mannen na haar veelbesproken rol

'American Pie'-actrice deelde bed met honderden mannen na haar veelbesproken rol

Jennifer Coolidge, bekend van American Pie, bleef jarenlang typecast als MILF in Hollywood.

Jennifer Coolidge verblijdt veel mensen met haar aanwezigheid - en dat komt niet alleen door haar droge gevoel voor humor.

De 62-jarige actrice uit White Lotus, Single All The Way en We Have a Ghost had haar doorbraak met de film American Pie. In die beroemde romcom speelt ze een MILF, een sexy moeder met wie je 'het' wil doen.

Iconische MILF
Hier in een interview met Variety vertelde ze over haar iconische rol: "Ik kon als MILF veel spelen en ik had veel seksuele activiteit door American Pie. Er hingen zoveel voordelen aan die film. Ik bedoel, er waren zo'n 200 mensen met wie ik niet geslapen zou hebben."

Het lijkt een schrikbarend hoog aantal. Maar de verstokte single heeft het nog steeds naar haar zin met af en toe een vriendje of scharrel. Jennifer Coolidge is ook in de andere drie delen te zien. In de YouTube-video van American Pie komt haar bekende rol voorbij.

Jarenlange typecasting
Jennifer vertelde ook dat ze jarenlang getypecast werd en merkte dat studio's haar niet voor andere rollen overwogen. En omdat zij niet in haar geloofden, dacht ze zelf dat ze niet anders kon.



NieuwsFilm

meest populair