Je krijgt geen zere kont als je naar 'Deadpool & Wolverine' gaat in de bioscoop

Je krijgt geen zere kont als je naar 'Deadpool & Wolverine' gaat in de bioscoop

De officiële speelduur 'Deadpool & Wolverine' is niet ontzettend lang

De afgelopen periode zijn er flink wat films in de bioscoop verschenen die langer duren dan 2,5 uur en soms zelfs langer dan 3 uur. De volgende film van Marvel Studios is Deadpool & Wolverine en deze zal zeker niet voorbij die speelduur gaan.

Volgens Comicbookmovie duurt de derde film over 'Merc With a Mouth' en Logan zo'n 1 uur en 59 minuten. Met de aftiteling, en mogelijk een of meer nafilmpjes, duurt de film 2 uur, 7 minuten en 45 seconden.

Relatief kort
Met de speelduur van ongeveer 127 minuten is de film een van de kortere delen in het Marvel Cinematic Universe. De film duurt wel langer dan de eerste film met de Deadpool van Ryan Reynolds. Deadpool uit 2016 duurt 106 minuten en Deadpool 2 uit 2018 klokt 119 minuten.

Duidelijk is wel dat Deadpool & Wolverine vol zal zitten met cameo's, waar we in dit artikel niet verder op ingaan. Daarnaast zou de film de tijdslijnen flink door elkaar gooien, maar vooral ook veel vermakelijke en harde actiekomedie bieden met twee van de populairste Marvel-personages.

Recensies
Het duurt nog wel even voordat duidelijk is wat de critici van de film vinden. De eerste online reacties mogen vanaf 22 juli online gezet worden. Een dag later wordt het embargo opgeheven op volledige recensies.


De synopsis: Zes jaar na de laatste film heeft Wade Wilson zijn tijd als de huurling Deadpool achter zich gelaten. Wanneer de Time Variance Authority (TVA) - een bureaucratische organisatie die buiten tijd en ruimte bestaat en de tijdlijn bewaakt - hem meeneemt voor een nieuwe missie. Terwijl zijn eigen universum voor een existentiële dreiging staat, sluit Wilson zich met tegenzin aan bij een nog meer tegenstribbelende Wolverine op een missie die de geschiedenis van het MCU zal veranderen.

Eind juli
Vanaf 24 juli draait Deadpool & Wolverine in de Nederlandse bioscopen.


Ook interessant
Marvel-held Deadpool bij EK-wedstrijd tussen Nederland en Turkije: "het liep een beetje uit de hand"
Afgelopen zaterdag zaten er wat bekenden in het voetbalstadion in Berlijn. Ze werden getrakteerd op een spannende EK-wedstrijd tussen Nederland en Turkije.. [Lees verder]

NieuwsFilm