De tranentrekkende 'We Live in Time'-trailer met Florence Pugh en Andrew Garfield laat fans snotterend achter

De tranentrekkende 'We Live in Time'-trailer met Florence Pugh en Andrew Garfield laat fans snotterend achter

Na een aanrijding vallen Tobias (Garfield) en Almut (Pugh) letterlijk en figuurlijk voor elkaar en ontstaat een decennialange, diep ontroerende romance.

Vandaag werd de officiële trailer van de nieuwste romantische dramafilm met Florence Pugh en Andrew Garfield uitgebracht.

De logline van de We Live in Time luidt: "Een opkomende chef-kok en een onlangs gescheiden vrouw zien hun leven voorgoed veranderen wanneer een toevallige ontmoeting hen samenbrengt, in een decennialange, diep ontroerende romance."

Het begin van de romance
In de trailer volgen we de ups en downs van de romance en zien we ook wat de "toevallige ontmoeting" is. Na een aanrijding vallen Tobias (Garfield) en Almut (Pugh) letterlijk en figuurlijk voor elkaar.

Pugh deelde de trailer woensdag in een bericht op Instagram en schreef in het bijschrift: "Hier is het. De trailer voor #WeLiveInTime. Ik hoop dat je net zoveel geniet van het kijken als wij van het maken."

Dankbaar en ontroerd
"Elke dag ging ik naar mijn werk met waardering voor de ervaring, dankbaar voor met wie ik samenwerkte, ontroerd om deel uit te maken van een verhaal als dit. Het voelde echt als magie," aldus de actrice.



Het drama, geregisseerd door John Crowley, is vanaf 9 januari 2025 te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm