Publiek smult van 'Beverly Hills Cop: Axel F': RT-score niet meer zo hoog sinds 1984

Publiek smult van 'Beverly Hills Cop: Axel F': RT-score niet meer zo hoog sinds 1984

Een paar procentjes hoger en de titel had zelfs de oorspronkelijke trilogie overtroffen...

Een klassieke situatie doet zich weer eens voor op de beruchte beoordelingswebsite 'Rotten Tomatoes' waar recensenten en publiek tegenover elkaar staan betreffende Beverly Hills Cop: Axel F.

De Netflix-sequel (die voornamelijk lauwtjes ontvangen werd door critici) heeft bij de kijkers namelijk de tweede plaats verdiend op de ranglijst van de franchise en staat daar echt nipt achter het origineel uit 1984.

Op een na kleinste marge
De terugkeer van Eddie Murphy als Axel Foley krijgt na meer dan 1000 beoordelingen een mooie 80% als score tegenover 66% op de Tomatenmeter. Beverly Hills Cop staat slechts iets hoger op 82%.

Het eerste vervolg Beverly Hills Cop II uit 1987 moet het doen met 58% en zoals verwacht hebben de fans maar een kleine 35% over voor het verguisde, vergeetbare, maar charmante Beverly Hills Cop III uit 1994.

Beverly Hills Cop 5
Dit soort resultaten vergroten de kans op een vijfde deel. Hoewel deze nog geen groen licht heeft gekregen, staan zowel Murphy als producent Jerry Bruckheimer ervoor open en is het nu dus wachten op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair