Katherine Heigl heeft een oplossing gevonden voor een opmerkelijk probleem

Katherine Heigl heeft een oplossing gevonden voor een opmerkelijk probleem

Katherine Heigl pakt het probleem van stinkende hondenwinden aan met een supplement.

Katherine Heigl durft taboes te doorbreken. Zeker daar ze werkt aan het oplossen van een penetrerend probleem. Ze vertelt: "Vandaag wil ik het hebben over winden laten. Niet de menselijke, maar die van honden."

De actrice uit Grey's Anatomy, Logan Lucky en Fear of Rain heeft namelijk honden. Ze houdt echt van haar dieren, maar de winden die ze kunnen laten zijn pure stank.

Giftige dampen
Ze vertelt in een Instagram-reel: "We hebben een revolutie in huis die alles heeft veranderd. Ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar ik ben zo'n hondenmoeder die de honden vlakbij wil. Ik wil Netflix kunnen kijken en knuffelen met hen."

Katherine Heigl vervolgt met: "Maar soms laten ze wat gassen vrij. Die dampen zijn zo extreem giftig. Ik heb niet de woorden die dat kunnen beschrijven. Het is een hangende wolk vol stank."

Geur is weg
Gelukkig werkt ze samen met een fabrikant. Ze zegt: "Ik gebruik nu een supplement van Badlands voor de darmen. Na twee maanden dagelijks gebruik is die geur weg. Ik ben dolblij, want wie wil er nou in zo'n stank leven ook al zijn die baby's dierbaar?"



NieuwsFilm

meest populair