Dit is de echte reden waarom Johnny Depp niet naar Amber Heard keek tijdens de rechtszaak

Dit is de echte reden waarom Johnny Depp niet naar Amber Heard keek tijdens de rechtszaak

Johnny Depp hield zijn belofte en maakte geen oogcontact met Amber Heard tijdens de rechtszaak.

De rechtszaak waarin Johnny Depp zijn ex-vrouw Amber Heard beschuldigde van smaad trok wereldwijd aandacht. Hun reputaties lijken sinds de bekentenissen rond huiselijk geweld, drugs en misbruik onherstelbaar beschadigd. Die drie weken aan persoonlijke ellende van het voormalige echtpaar zijn door Netflix in een documentaire online gezet.

In die documentaire Depp vs Heard lijkt Johnny Depp geen enkele keer naar zijn ex-echtgenote te kijken of oogcontact te maken. Hierdoor denken kijkers dat hij schuld bekent, maar het tegendeel is waar. Johnny deed dat met opzet.

De echte reden
Zijn advocaat Camille Vasquez onthulde de echte reden hiervoor, terwijl zij Amber Heard ondervroeg. De actrice uit Aquaman dacht dat het kwam, omdat hij het niet kon. Amber probeerde namelijk steeds naarstig oogcontact met hem te maken tijdens de rechtszaak.

Maar Johnny bleek een bijzondere opmerking te hebben gemaakt bij hun laatste bespreking in 2016. Er werd een audio-opname afgespeeld waarin Johnny zei: "We hoeven elkaar niet meer te zien. Jij zult mijn ogen niet meer zien."

Houden aan belofte
De acteur uit Pirates of the Caribbean hield zich dus blijkbaar aan zijn belofte, ook al lijkt het mijden excentriek. Maar de publieke implicatie van Amber in 2018 rond seksueel geweld zonder namen te noemen, sterkte Johnny in zijn voornemen. Hij klaagde haar na die opruiende woorden aan voor smaad. Ook nu leiden ze compleet gescheiden levens - zonder oogcontact.


Ook interessant
Keira Knightley liep enorm trauma op na 'Pirates of the Caribbean': jarenlang in therapie
Keira Knightley acteert al zo'n 25 jaar. Ze werd in 2003 erg bekend door haar rol in Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. Ze was toen... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair