3 goede films op Prime Video om vanavond te streamen

3 goede films op Prime Video om vanavond te streamen

Filmtips voor vanavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Five Feet Apart (2019)
Regie: Justin Baldoni | Cast: Haley Lu Richardson, Cole Sprouse, Kimberly Hébert Gregory, e.a. | Kijk direct
Stella en Will lijden allebei aan taaislijmziekte en brengen daardoor veel tijd door in het ziekenhuis. Hier ontmoeten ze elkaar en worden ze verliefd. Ze mogen elkaar alleen vanwege hun ziekte niet aanraken. Stella en Will weigeren echter toe te geven aan deze hindernissen. Ondertussen wacht Stella op een orgaandonatie en doet Will mee aan een experimenteel behandeltraject.



Legally Blonde (2001)
Regie: Robert Luketic | Cast: Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair, e.a. | Kijk direct
Wanneer de populaire blondine Elle Woods wordt gedumpt door haar vriend Warner, die rechten gaat studeren aan Harvard, wordt haar hart gebroken. Ze wil er alles aan doen om hem terug te winnen en besluit zich eveneens in te schrijven voor Harvard. Tegen alle verwachtingen in wordt ze aangenomen en weet ze met haar opvallende verschijning en kunde vriend en vijand te verbazen.



Gretel & Hansel (2020)
Regie: Osgood Perkins | Cast: Sophia Lillis, Sammy Leakey, Alice Krige, e.a. | Kijk direct
Gretel en haar broertje Hansel komen er helemaal alleen voor te staan. Ze trekken door het donkere bos, waar ze uiteindelijk een gitzwart huis vinden. Deze blijkt van een vriendelijke oude vrouw te zijn, die bereid is om de kinderen op te vangen. Al snel heeft Gretel echter door dat er iets niet klopt. De vrouw blijkt een heks te zijn met obscure plannen. Tegelijkertijd raakt Gretel ook gefascineerd door de vrouw.



NieuwsFilm

meest populair