Margot Robbie heeft verrassend antwoord: wat is de vreemdste plek waar ze 'het' gedaan heeft?

Margot Robbie heeft verrassend antwoord: wat is de vreemdste plek waar ze 'het' gedaan heeft?

Margot Robbie onthult pikante details over haar privéleven en intieme momenten in een interview.

Het is maar goed dat Margot Robbie zoveel mogelijk zwijgt over haar privéleven, want wat ze wel loslaat is best pikant.

Toen de Australische actrice Once Upon a Time in Hollywood promootte vertelde ze hier aan de Britse The Sun dat ze de zweterige nachten in de nachtclubs van Londen miste. Ook zei ze dat ze graag onder de douche een biertje drinkt.

Vreemde plek
Maar toen haar gevraagd werd wat de vreemdste plek was waar ze ooit de liefde bedreef, kreeg het roddelblad het erg warm. Margot Robbie vertelde: "Op een jetski. Een jetski die stil stond, maar wel in het water."

Ze vertelde niet met wie zij in de gelegenheid was dat intieme moment te hebben. Maar logischerwijs was het haar Britse man Tom Ackerley. Het stel is al heel lang samen en werkt ook samen in hun productiemaatschappij.

Pikante dame
Margot Robbie heeft intussen naam gemaakt met pikante scènes en sexy outfits. In Wolf of Wallstreet heeft zij seks met Leonardo DiCaprio op een stapel bankbiljetten. Zelf wijt ze 'dat hete' aan een geweldig stylingteam en make up artists op de filmset, want in de praktijk is ze echt maar doodgewoon. Ze vertelt meer in de YouTube-video van BAFTA.



NieuwsFilm

meest populair