3 toffe en goede films op HBO Max om nu te streamen

3 toffe en goede films op HBO Max om nu te streamen

Van Barbie tot jeugdfilm: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Am I Ok? (2022)
Regie: Stephanie Allynne en Tig Notaro | Cast: Dakota Johnson, Sonoya Mizuno, Jermaine Fowler, e.a. | Kijk direct
Lucy en Jane zijn al bijna hun leven lang elkaars beste vrienden en denken alles van elkaar te weten. Maar wanneer Jane vertelt dat ze van plan is om te verhuizen naar een ander land voor haar nieuwe baan, onthult Lucy een diep verborgen geheim. Jane probeert haar vriendin vervolgens te helpen. Hun vriendschap stort echter in een grote chaos.



Turtles All the Way Down (2024)
Regie: Hannah Marks | Cast: Isabela Merced, Cree, Felix Mallard, e.a. | Kijk direct
De zestienjarige Aza lijdt aan een angst- en dwangstoornis. Ze gaat met haar beste vriendin Daisy op zoek naar een verdwenen miljonair. Wie hem vindt, krijgt een flinke beloning. Aza kent zijn zoon Davis nog van vroeger. Destijds had ze een oogje op hem. Door haar zoektocht worden ze herenigd, maar haar stoornis zit haar nieuwe gevoelens in de weg.



Barbie (2023)
Regie: Greta Gerwig | Cast: Margot Robbie, Ryan Gosling, Ariana Greenblatt, e.a. | Kijk direct
Barbieland is het paradijselijke thuisland van Barbies, Kens en hun vrienden. Deze volmaakte wereld wordt bestuurd door Barbies. Maar wanneer een Barbie plotseling begint te twijfelen aan haar bestaan, wordt ze gedwongen om naar de echte wereld af te reizen. Ken gaat stiekem met haar mee en is daar onder de indruk van de macht van mannen. Het zorgt voor chaos en conflict in hun thuiswereld.



NieuwsFilm

meest populair