Meespelende fantasyfilm uit 2013 uiterst populair op Netflix: "mooi en vol actie"

Meespelende fantasyfilm uit 2013 uiterst populair op Netflix: "mooi en vol actie"

De tweede Percy Jackson-film met Logan Lerman en Alexandra Daddario nu op #6 in de top 10.

Eind 2023 verscheen de serie Percy Jackson and the Olympians op Disney+. Dit was echter niet de eerste verfilming van de boekenreeks van Rick Riordan. In 2010 en 2013 verschenen er al twee bioscoopfilms. Beide films staan nu op Netflix en het tweede deel Percy Jackson: Sea of Monsters staat gelijk op plaats zes in de Netflix Top 10.

Sea of Monsters uit 2013 is geregisseerd door Thor Freudenthal (Diary of a Wimpy Kid, 2010) en Netflix omschrijft de film met woorden als "fantasierijk, meespelen" en "voor het gehele gezin". Je ziet rollen van onder andere Logan Lerman, Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario en Jake Abel.

Succesvol en wisselend ontvangen
Financieel presteerde de tweede Percy Jackson-film netjes met een wereldwijde omzet van $200 miljoen. De ontvangst van Sea of Monsters is minder indrukwekkend, met slechts 42 procent op de Tomatometer. De IMDb-score is een 5,7 na 127 duizend stemmen.

"Het is een mooie film vol actie, maar helaas zit Percy Jackson: Sea of ??Monsters ook vol met personages en verhaallijnen die helaas bijzonder afleiden," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Percy Jackson: Sea of Monsters graag zien? Je vindt de fantasyfilm nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Percy Jackson beleeft nieuwe epische avonturen wanneer de zoon van Poseidon en zijn vrienden zich in de gevaarlijke Zee van Monsters wagen om Kamp Halfbloed te redden.

Ook interessant
Deze aangrijpende oorlogsfilm is een van de beste boekverfilmingen van Netflix
Netflix heeft inmiddels een groot aantal eigen filmproducties uitgebracht. Eén van de beste oorlogsfilms op de streamingdienst is Beasts of No Nation. Lees verder...

NieuwsFilm

meest populair