'Deadpool & Wolverine' geeft mensen "waarvoor ze komen" in nieuwe 'LFG' tv-trailer

'Deadpool & Wolverine' geeft mensen "waarvoor ze komen" in nieuwe 'LFG' tv-trailer

De twee superhelden gaan eind deze maand volledig los, maar ook deze clip is zeer welkom.

Er gaat bijna geen enkele dag voorbij zonder dat we weer iets voorbij zien komen over Deadpool & Wolverine. De blockbuster zal eind deze maand dan eindelijk te bewonderen zijn in de bioscopen, maar nu worden we weer getrakteerd op een nieuwe clip.

Eind vorige maand kwamen er nog nieuwe beelden langs op FilmTotaal, waarin Wolverine het opneemt tegen zijn aartsvijand. In de onderstaande trailer zien we hem juist weer veel met Deadpool.

Voor de fans
In het begin horen we Deadpool al zeggen: "Let's give the people what they came for!" Dat lijkt sowieso wel het motto te zijn van de blockbuster. Het nieuwste Marvel-avontuur schijnt bomvol schurken en superhelden te zitten.

Zo doet er bijvoorbeeld een gerucht de ronde dat Wesley Snipes terugkeert als Blade, maar ook dat Taylor Swift een rol speelt in de MCU-film. Hoe dit er precies uitziet daar komen we snel achter, maar tot die tijd kunnen we genieten van de onderstaande beelden.

Trailer
Hoewel het niet echt gaat om veel nieuwe beelden, horen we de fans niet klagen. Marvel lijkt nog niet enorm veel prijs te geven. Zo is er nog niet veel bekend over het verhaal, maar toch wordt de onderstaande clip sterk onthaald. Oordeel hieronder zelf maar.



NieuwsFilm

meest populair