Wolverine gaat op de vuist met zijn aartsvijand in nieuwe 'Deadpool & Wolverine' trailer

Wolverine gaat op de vuist met zijn aartsvijand in nieuwe 'Deadpool & Wolverine' trailer

Sabretooth keert terug en wordt opnieuw gespeeld door 'X-Men'-acteur Tyler Mane.

Filmfanaten kunnen niet wachten op Deadpool & Wolverine, maar toch zullen we nog enkele weken moeten wachten. Gelukkig verschijnt er wel meer dan genoeg beeldmateriaal. Nu is het weer raak.

Natuurlijk worden de belangrijkste rollen ingevuld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman, maar er doen allerlei geruchten de ronde dat de blockbuster gevuld zal zijn met andere grote namen. Zo wordt er zelfs gesproken van een eventuele cameo van Wesley Snipes als Blade.

Sabretooth
Het is natuurlijk nog maar de vraag of het hiervan gaat komen, maar nu weten we wel dat Sabretooth in de Marvel-film te zien zal zijn. Deze schurk, ook wel bekend onder de naam Victor Creed, is de aartsvijand van Wolverine.

Deze villain beschikt, net zoals Wolverine, over verscherpte zintuigen, bovennatuurlijke kracht, snelheid en een regeneratief genezingsvermogen. Ook heeft hij scherpe klauwen en tanden die hij gebruikt tijdens zijn gevechten.

Vijanden
In de stripboeken heeft Sabretooth een complexe en vaak tegenstrijdige relatie met Wolverine, die varieert van rivaliteit en haat tot een soort verstoorde kameraadschap. In de onderstaande clip is het echter duidelijk te merken dat de twee geen vrienden zijn...



NieuwsFilm

meest populair