Kwade fans maken gehakt van de nieuwe Hellboy-film 'The Crooked Man'

Kwade fans maken gehakt van de nieuwe Hellboy-film 'The Crooked Man'

Filmfanaten zijn verre van overtuigd en tonen hun ontevredenheid op sociale media.

De Mexicaanse topregisseur Guillermo del Toro wist hoge ogen te gooien met pareltjes als Pan's Labyrinth en The Shape of Water, maar ook zijn Hellboy-films zijn behoorlijk geliefd. Hetzelfde kan niet gezegd worden van de reboot, die nu al met de grond gelijk gemaakt wordt...

In 2019 kwam er al een reboot langs, waarin de originele Hellboy-acteur, Ron Perlman, werd vervangen door Stranger Things-ster David Harbour. Een echt groot succes werd dit niet, dus bleef het maar bij een enkele film.

Nieuwe kans
Nu neemt Jack Kesy het stokje over in Hellboy: The Crooked Man van Crank-regisseur Brian Taylor. In tegenstelling tot de voorgaande films ligt in Crooked Man de nadruk duidelijk op de horrorelementen.

De film is gebaseerd op de gelijknamige stripboekminiserie van Mike Mignola en kunstenaar Richard Corben. Het speelt zich af in de jaren vijftig en volgt een beginnend agent van de BPRD (het Bureau of Paranormal Research and Defense) Bobbie Jo Song.

Kritiek
Zij werkt samen met niemand minder dan Hellboy om de inwoners van Appalachia te beschermen tegen de griezelige Crooked Man, die zielen verzamelt voor de duivel. De trailer verscheen gisteren, maar lang niet iedereen is overtuigd.

The Crooked Man krijgt nu al bakken met kritiek over zich heen. Hoewel sommige fans de duistere horrortoon verwelkomen, is het grootste deel absoluut niet overtuigd door de eerste beelden. Zie een handjevol negatieve reacties hieronder.











NieuwsFilm

meest populair