Chad Stahelski komt met eindelijk weer met een veelbelovende 'Highlander'-update

Chad Stahelski komt met eindelijk weer met een veelbelovende 'Highlander'-update

Henry Cavill reist begin volgend jaar naar Schotland om te gaan knokken.

Eind vorige maand kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Henry Cavill. De acteur speelde namelijk mee in grote franchises, maar dit werd zelden een succes. Hopelijk komt daar met de onderstaande blockbuster verandering in.

Ondanks het feit dat Cavill enorm geliefd is, heeft hij enkele mindere jaren gekend. Zo moest hij vertrekken als Superman, besloot hij de Netflix-serie The Witcher te verlaten en was Argylle ook een peperdure flop.

Veelbelovende projecten
Gelukkig ziet de toekomst er rooskleurig uit. De spierbundel zal de hoofdrol spelen in een Warhammer 40K-serie maar daar blijft het niet bij. Cavill zal ook te zien zijn in de veelbelovende Highlander-reboot.

Het gaat hier om een remake van de 1986-versie. Centraal in het verhaal staat de legendarische zwaardvechter Connor MacLeod, een onsterfelijke krijger die het moet opnemen tegen andere vechtersbazen in een evenement genaamd 'The Gathering', waar alleen de machtigste krijgers aan deelnemen.

Opnames
Nu is er weer goed nieuws. Chad Stahelski, voornamelijk bekend van de John Wick-franchise, neemt de reboot voor zijn rekening. Hij laat weten dat de opnames begin volgend jaar zullen starten.


Zo zegt de regisseur: "In januari gaan we naar Schotland om daar de film op te nemen. Ik ga er nu al naar toe, om alle plekken te ontdekken waar we gaan opnemen!" Meer nieuws zal dus ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair