Netflix verwijderalarm: deze 3 topfilms staan nog maar twee weken online

Netflix verwijderalarm: deze 3 topfilms staan nog maar twee weken online

De streaminggigant haalt drie pareltjes binnenkort offline dus wacht niet te lang meer.

Netflix is dé grootste streamingdienst en dit willen ze blijven ook. Om ruimte te maken voor nieuwe films en series die ze elke maand toevoegt, moet Netflix helaas ook veel content verwijderen. Deze maand staat hier wel heel veel moois tussen.

Als je inmiddels genoeg hebt van het EK of gewoon even van een goede film wil genieten de dagen dat er geen voetbal is te zien, dan moet je de onderstaande titels maar even voorrang geven. De drie onderstaande pareltjes staan namelijk maar tot en met 14 juli op de streaminggigant.

Terminator 2: Judgement Day
James Cameron heeft al heel wat topfilms geleverd en hier hoort Terminator 2 zeker ook bij. De blockbuster draait om een computer, genaamd Skynet.


Deze strijdt tegen de mensen en hun bestaan. Skynet vindt een manier om de laatste strijders uit te schakelen, door een Terminator terug de tijd in te sturen, om daar de leider van de rebellen te
vernietigen terwijl hij nog maar een kind is.

Man on Fire
Een van de beste acteurs in Hollywood, Denzel Washington, kruipt in Man on Fire in de huid van de Amerikaanse ex-soldaat John Creasy, die nu leeft in Mexico.


Hij wordt ingehuurd als bodyguard om de jonge Pita Balletto te beschermen, maar wanneer zij toch ontvoerd wordt zet hij alles op alles om haar terug te vinden. Langzaam maar zeker komt hij erachter dat er meer aan de hand lijkt te zijn...

Pride & Prejudice
Zin in iets anders dan actiefilms? Dan is Pride & Prejudice misschien meer iets voor jou. Dit verhaal speelt zich af in het klassenbewuste Engeland van het einde van de 18de eeuw.


De vijf zusjes Bennet worden door hun moeder opgevoed met één enkel doel voor ogen: een geschikte man vinden en trouwen. Als een rijke vrijgezel zijn intrek neemt in één van de herenhuizen uit de buurt, zijn de Bennets hoopvol.

NieuwsFilm

meest populair