Sean Penn is dolblij single te zijn na drie mislukte huwelijken: "Leek wel dood gaan"

Sean Penn is dolblij single te zijn na drie mislukte huwelijken: "Leek wel dood gaan"

Sean Penn geeft de voorkeur aan single zijn na drie mislukte huwelijken en trauma.

Sean Penn gelooft niet meer in de liefde. Eigenlijk is hij liever single na drie echtscheidingen van drie bekende vrouwen.

De nu 63-jarige acteur en regisseur vertelde onlangs in een interview met The New York Times hier dat ook deels bij Entertainment Tonight op Instagram te lezen valt: "Ik ben elke dag dolgelukkig dat ik niet in een relatie ben. Ik heb niet het gevoel dat mijn hart opnieuw gebroken wordt door een romance."

Liever alleen verder
Hij zei ook: "Ik ben vrij. Als ik weer in een relatie ben, wil ik vrij blijven of er niet in blijven. Ik wil niet weer gekwetst worden. Ik kijk nu naar mijn honden en zeg: 'Hoi, het is alleen ons nu'."

De acteur uit Licorice Pizza, Mystic River en Milk vond getrouwd zijn uitputtend. Het was steeds drama en hij raakte getraumatiseerd. Ook zei hij: "Het eerste wat ik 's ochtends zag, waren ogen die zich afvroegen hoe ik hen gelukkig kon maken. Zelden aan kunnen voldoen."

Leek dood te gaan
Hij vervolgde met: "Een van mijn huwelijken leek op Housewives of Beverly Hills of Love Island. Ik voelde dat ik dood ging, ook als ik niet in de buurt was. Het voelde alsof mijn hart en brein kromp. Het leek een aanval."



Zijn veelbesproken huwelijk met zangeres Madonna in 1985 duurde vier jaar, zijn tweede huwelijk met actrice Robin Wright in 1996 duurde eveneens vier jaar, terwijl zijn derde huwelijk in 2020 met actrice Leila George na twee jaar op niets uitliep. Na die derde echtscheiding in 2022 vindt hij het vrijgezellenbestaan prima zo.

NieuwsFilm

meest populair