Doodzieke Celine Dion deelt schokkende en pijnlijke beelden

Doodzieke Celine Dion deelt schokkende en pijnlijke beelden

Celine Dion worstelt met een zeldzame ziekte, beïnvloedt haar carrière en inspireert een documentaire.

In 2022 maakte Celine Dion bekend dat ze lijdt aan stiff person syndrome, een zeldzame aandoening. Door deze ziekte heeft ze veel pijn en moest ze haar nieuwe reeks concerten afzeggen.

Van de week ging I Am: Celine Dion in première bij Amazon Prime. De documentaire geeft een ingetogen beeld van de beroemde zangeres. Ook zijn sommige beelden ronduit naar, omdat het lijden van de ster ook te zien is.

Doodzieke ster
Op die momenten is Celine doodziek en heeft ze alle hulp nodig. Zonder zorg van medisch personeel zou ze ter plekke overlijden. De film en haar ziekte wordt besproken in de YouTube-video van Good Morning America.

Na zo'n schokkend moment vertelt Celine: "Elke keer dat zoiets gebeurt, schaam je je verschrikkelijk en voel je dat je niet in controle bent over jezelf."

Pijnlijk verhaal
De regisseur Irene Taylor benadrukte dat Celine dit zieke deel van haar leven ook gefilmd wilde zien. Celine stond erop dat het in de documentaire werd opgenomen. De film krijgt goede reviews, maar sommige scènes kunnen pijnlijk zijn om naar te kijken.



NieuwsFilm

meest populair