'Deadpool & Wolverine' is de film die het Marvel Cinematic Universe nu nodig heeft

'Deadpool & Wolverine' is de film die het Marvel Cinematic Universe nu nodig heeft

Volgens Karan Soni komt de blockbuster op het perfecte moment voor Marvel.

Miljoenen filmfanaten kunnen niet wachten op Deadpool & Wolverine. De nieuwste blockbuster lijkt een enorme kaskraker te gaan worden voor Marvel, maar volgens acteur Karan Soni is het ook een film die het MCU nu nodig heeft.

De hoofdrollen zijn natuurlijk weggelegd voor Ryan Reynolds en Hugh Jackman, maar het nieuwe Marvel-avontuur schijnt vol te zitten met vele schurken en superhelden. Soni keert ook terug als Dopinder, de taxichauffeur die goed bevriend raakt met Deadpool.

Belangrijk
De acteur laat zich nu uit over de blockbuster en wat we kunnen verwachten: "Er werd al jarenlang gesproken over een derde Deadpool-film. Juist omdat we hier zo lang de tijd voor hebben genomen, is het echt een fantastische film geworden".

"Het script steekt geweldig in elkaar en het ziet er allemaal grandioos uit. Grappig genoeg bestaat er ook een ander script, dat werd geschreven voordat Hugh Jackman liet weten dat hij terug zou keren".

Anders
Volgens Soni had het dus allemaal heel anders uit kunnen zien. Zo vervolgt hij: "Bij Marvel wilden ze dit eerste script nog niet goedkeuren, want ze wilden eigenlijk Hugh erbij hebben. Gelukkig is dit het geval en het had volgens mij niet op een beter moment kunnen gebeuren".


"Het MCU heeft iets nieuws nodig en 'Deadpool & Wolverine' brengt iets unieks en fris naar deze wereld. Je moet sowieso nooit zeggen dat Ryan niet gaat slagen, want elke keer levert hij weer kwaliteit".

NieuwsFilm

meest populair