Motors rijden met Jodie Comer, Austin Butler en Tom Hardy in 'The Bikeriders'

Motors rijden met Jodie Comer, Austin Butler en Tom Hardy in 'The Bikeriders'

Na een toevallige ontmoeting voelt de eigenzinnige Kathy zich aangetrokken tot Benny, lid van motorclub The Vandals uit het Midwesten.

Motorclubs komen anno 2024 vaak (slecht) in de publiciteit, maar eind jaren zestig waren ze een compleet nieuw verschijnsel. Scenarist en regisseur Jeff Nichols maakte over precies die beginjaren zijn nieuwe film.

Met The Bikeriders, met in de hoofdrollen Jodie Comer, Austin Butler en Tom Hardy, volgen we de opkomst van een motorclub uit het midwesten van de Verenigde Staten.

Synopsis
Het is een rebelse tijd in Amerika waarin de cultuur en de mensen veranderden. Na een toevallige ontmoeting in een plaatselijke bar voelt de vastberaden Kathy zich onlosmakelijk aangetrokken tot Benny, het nieuwste lid van de motorclub The Vandals.

Net als het land eromheen begint de club te evolueren en te transformeren van een verzamelplaats voor lokale buitenstaanders in een gevaarlijke onderwereld van geweld, waardoor Benny gedwongen wordt te kiezen tussen Kathy en zijn loyaliteit aan de club.

Vrijheid
In de trailer zien we dat dit een film is vol liefde, geweld en ongebondenheid.


The Bikeriders is vanaf 4 juli te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair