Presentatrice Sylvana IJsselmuiden laat zien dat ze een echte zonaanbidder is: "Vergeet niet te smeren?"

Presentatrice Sylvana IJsselmuiden laat zien dat ze een echte zonaanbidder is: "Vergeet niet te smeren?"

De Nederlandse celeb Sylvana Ijsselmuiden weet iedere keer weer de aandacht op te eisen.

De Nederlandse presentatrice en actrice Sylvana IJsselmuiden, geboren in Leeuwarden in 1994, trekt weer even de aandacht van haar ruim 323 duizend volgers op Instagram. Daarnaast heeft ze ook een belangrijke boodschap voor de zonaanbidders.

Hoewel de 29-jarige blondine geen professionele actrice is, heeft ze wel een aantal rolletjes gespeeld in bekende films. In 2018 was ze volgens IMDb te als 'Hostess Veilig' te zien in Bon Bini Holland 2 en in 2016 als 'Rocketmeisje Fleur' in de komedie Fissa.

Goede tip
Nu laat Sylvana van zich horen op Instagram. Waarschijnlijk is ze zelf dol op mooi weer en bij een opvallende foto van zichzelf plaatste ze de boodschap: "Vergeten jullie niet te smeren?"

En dat is natuurlijk een belangrijke voorwaarde als je van de zon wilt genieten. Zorg dan ook voor de juiste factor als je het strand opgaat of simpelweg gaat zitten pilsen of wijnen op het terras. In beide gevallen slaan de zonnestralen namelijk snel hun slag. Het slaapt ook lekkerder als je niet verbrand bent.

Hulp
De reacties op Instagram lopen uiteraard uiteen. Van "Laat je smeren dan?" tot "Kwam jij ons allemaal niet helpen.... Oja ik ben nu in Portugal". Sylvana trekt in ieder geval weer de aandacht en verdiende al een kleine negenduizend likes.

Wil je de post en de opvallende foto van Sylvana IJsselmuiden graag zien? Kijk dan hier op haar Instagram-pagina.

Ook interessant
Zo mag Katja Schuurman ook wel bij jou de was komen ophangen, toch?
Vorige week werd de nachtmodelijn van Katja Schuurman gelanceerd en de meeste items zouden ondertussen al uitverkocht zijn. Op haar Instagram-pagina heeft Katja nu een opvallende video gedeeld met haar half miljoen volgers. Lees verder...

NieuwsFilm

meest populair