Zo mag Katja Schuurman ook wel bij jou de was komen ophangen, toch?

Zo mag Katja Schuurman ook wel bij jou de was komen ophangen, toch?

De Nederlandse actrice: "om vrouwen aan te moedigen hun eigen unieke schoonheid te omarmen."

Vorige week werd de nachtmodelijn van Katja Schuurman gelanceerd en de meeste items zouden ondertussen al uitverkocht zijn. Op haar Instagram-pagina heeft Katja nu een opvallende video gedeeld met haar half miljoen volgers.

De Nederlandse actrice uit de huidige bioscoopfilm De Mooiste Dag en het aanstaande De Mannenmaker lanceerde de lijn samen met Elise van Twillert en het merk Pavo Couture uit Amsterdam.

De was ophangen
In de beelden zien we Katja de was ophangen, terwijl ze een knijper en later haar tong tussen haar tanden steekt. Ze sluit af door een kop koffie in te schenken Vervolgens zien we haar in een body in de tuin zitten.

Even later doet ze zich voor als een kleine Rembrandt, ligt ze op bed, drinkt ze een glas champagne en nog veel meer. "Het is een collectie geworden waar we mega trots op zijn en die we hebben gecreëerd om vrouwen aan te moedigen hun eigen unieke schoonheid te omarmen," aldus Katja.

Meer beelden
In de online shop vind je overigens meer beelden van Katja. Kijken, kijken en niet kopen? Op haar Instagram-pagina staat de complete video met alle zomerse beelden.

KATJA SCHUURMAN OVER HAAR IMPLANTATEN: "EEN VAN DE BESTE INVESTERINGEN"
Uiteraard was ze ook vaak te zien op de covers van allerlei bladen en was ze op vele plekken te gast. Tegenover Veronica Magazine liet ze enkele jaren geleden weten dat ze al op 21-jarige leeftijd koos voor een borstvergroting. Lees verder...

NieuwsFilm

meest populair