Katja Schuurman over haar implantaten: "een van de beste investeringen"

Katja Schuurman over haar implantaten: "een van de beste investeringen"

Celeb en actrice Katja Schuurman is erg positief over haar ingreep vele jaren geleden.

Nog altijd is Katja Schuurman niet weg te denken van de Nederlandse televisie. Ze komt ook regelmatig voor in een bioscoopfilm, zoals Casa Coco, of een Netflix Original, zoals Oei, Ik Groei!. Ze blijft simpelweg hot bij het Nederlandse publiek.

En dat is Katja al sinds 1993, toen ze speelde in de serie Uit de school geklapt (1993) van de NCRV. Vlak daarna werd ze nog bekender door haar rol als Jessica Harmsen die ze 460 keer speelde in de tv-soap Goede tijden, slechte tijden.

Beste investering
Uiteraard was ze ook vaak te zien op de covers van allerlei bladen en was ze op vele plekken te gast. Tegenover Veronica Magazine liet ze enkele jaren geleden weten dat ze al op 21-jarige leeftijd koos voor een borstvergroting.

"Het was een van de beste investeringen van mijn leven. Moeder natuur was gewoon vergeten ze er bij mij op te zetten. Vergelijk het met de situatie dat je geen armen hebt. Ik moest gewoon nog borsten hebben en die had ik niet," aldus Katja in 2017. "Fantastisch dat dit met een operatie kan en ze voelen ook echt van mij. Borsten horen gewoon bij mij; dat ik ze niet had, was gewoon een vergissing."

Ouder
Eerder dit jaar liet ze weten dat ze merkt dat ze ouder wordt. "Ik ben inmiddels bijna 50... 48 hoor," schreef ze op Instagram. "En ja, dat ga je een beetje zien."


"Vaak is het gevecht tegen de zichtbare tekenen van ouder worden zoveel onaantrekkelijker dan hoe de jaren je uiterlijk nou eenmaal veranderen. Dus omarmen en accepteren hoort er echt bij. Maar een beetje mag je de natuur wel helpen vind ik," schrijft ze bij haar Instagram-bericht. "Dus laat ik mijn huid al een paar jaar laseren."

NieuwsFilm

meest populair