Spannende en actievolle actiefilm op Netflix knalt de Top 10 in

Spannende en actievolle actiefilm op Netflix knalt de Top 10 in

De film Silent Night verscheen vorig jaar in de bioscoop en staat nu op Netflix.

Van regisseur John Woo zagen we al heel wat uiteenlopende films, met vermakelijke films als Face/Off en Hard Target tot mindere titels als Paycheck en Windtalkers. Vorig jaar verscheen van de Chinese filmmaker de "stille film" Silent Night, zijn eerste Engelstalige film in 20 jaar.

Nu staat Silent Night in de Netflix Top 10. De streamingdienst omschrijft de actiefilm met woorden als "spannend, actiethriller" en "wraak". De voornaamste hoofdrol is voor Joel Kinnaman (The Suicide Squad) en andere rollen waren voor Scott "Kid Cudi" Mescudi, Harold Torres en Catalina Sandino Moreno.

Ontvangst
Vooraf waren er hoge verwachtingen bij Silent Night, maar de ontvangst onder zowel de critici als het publiek viel tegen. De Tomatometer van Rotten Tomatoes staat op 59 procent en de IMDb komt niet verder dan een 5,3 na twintigduizend stemmen.

"Silent Night bewijst dat een actiefilm niet veel dialoog nodig heeft als de decors maar goed genoeg zijn. En dat zelfs een minder goede John Woo-film de toegangsprijs waard kan zijn," is de nog redelijk positieve Critics Consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Als je zin hebt in een lekker spannende en actievolle actiefilm, dan vind je Silent Night nu hier op Netflix.


De synopsis van Netflix: Gewond en zonder stem begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.

Ook interessant
Een van 's werelds grootste actiehelden zet Netflix volgende week in vuur en vlam
Dat de Beverly Hills Cop-filmreeks na 1994 geen vervolg kreeg was geen enorme verrassing. Het derde deel Beverly Hills Cop III was financieel duidelijk minder succesvol dan de voorgaande twee delen. Nu 30 jaar later kunnen we de vierde film bijna kijken op Netflix. Lees verder...

NieuwsFilm

meest populair