Ook Rotten Tomatoes geeft duidelijk advies over 'A Quiet Place: Day One'

Ook Rotten Tomatoes geeft duidelijk advies over 'A Quiet Place: Day One'

Mocht je geld over hebben, dan is de titel een bioscoopkaartje wel waard...

De horrorfilm A Quiet Place: Day One, de eerste spin-off in de hoofdfranchise, heeft inmiddels een volledige beoordeling op Rotten Tomatoes en deze lijkt extra te bevestigen wat voor velen al glashelder was.

De prequel staat bij de beruchte website op een mooie 85% na ruim 120 recensies en is daarmee 'Certified Fresh'. Ook FT-recensent Thierry Verhoeven gaf een prima 3,5 ster.

Een raar jaar voor horror in de bioscopen
Een van de belangrijkste pluspunten in veel reviews komt voort uit het ijzersterke (en grotendeels non-verbale) optreden van hoofdrolspeelster Lupita Nyong'o, een zeer geliefde actrice in Hollywood, met Joseph Quinn.

Een ander lichtpuntje is de katachtige metgezel Frodo die met onze protagonisten door een griezelig rustig New York zal moeten navigeren. Spanning en angstige momenten duren niet van minuut tot minuut, maar hebben wel impact.

In navolging van eerdere reacties
Al met al kunnen we dus zeggen dat A Quiet Place: Day One goed ontvangen wordt. Mensen die verwachten dat ze liters bloed gaan zien, komen bedrogen uit, maar dat was ook nooit de kracht van deze films.



NieuwsFilm

meest populair