Austin Butler liep hoofdrol mis in deze wereldberoemde franchise

Austin Butler liep hoofdrol mis in deze wereldberoemde franchise

Vandaag de dag heeft hij de rollen echter voor het oprapen.

Austin Butler is op dit moment één van de grootste namen in Hollywood. Hij heeft dan ook de rollen voor het oprapen, maar dat was lang niet altijd zo. Tijdens een recent interview laat hij weten een belangrijke rol in een wereldberoemde franchise te hebben misgelopen.

Butler wist hoge ogen te gooien in bijvoorbeeld Once Upon a Time in Hollywood. Ondanks het feit dat het hier gaat om een kleine rol, opende dit wel alle deuren voor hem. Hierna speelde hij hoofdrollen in Elvis, Dune: Part Two en de aanstaande The Bikeriders.

Net niet
Net zoals de nodige andere filmsterren, zat ook Butler op een gegeven moment achter een grote rol aan maar wist deze niet te bemachtigen. Het gaat hier om de rol van Peeta Mellark in The Hunger Games-franchise.

Tijdens een recent interview laat de geliefde acteur zich erover uit: "Ik heb auditie gedaan voor 'The Hunger Games', maar echt ver kwam ik niet... Ik kreeg namelijk niet eens een telefoontje terug voor de rol van Peeta. Deze ging uiteindelijk naar Josh Hutcherson en eerlijk is eerlijk, hij doet het geweldig".

Succes
Butler zal echter niet klagen. Als we zijn IMDb-pagina checken heeft hij alweer maar liefst 4 filmprojecten op de agenda staan, waaronder Heat 2.


Hutcherson doet hier nog een schepje bovenop. Hij heeft rollen weten te scoren in 6 verschillende films en series. We krijgen beide mannen dus nog genoeg te zien de komende jaren.

NieuwsFilm

meest populair