Deze 3 emoties hebben de kaskraker 'Inside Out 2' van Pixar niet gehaald

Deze 3 emoties hebben de kaskraker 'Inside Out 2' van Pixar niet gehaald

Pixar Character Designer Crystal Kung deelde op haar Instagram-pagina tekeningen van de weggelaten emoties, waaronder schuldgevoel, achterdochtigheid en ontzag.

Op haar Instagrampagina onthulde Pixar-artiest Crystal Kung drie emoties die het Inside Out-vervolg niet haalden.

In Inside Out 2 wordt Riley een tiener en krijgt ze te maken met nieuwe emoties: Angst, Verveling, Verlegenheid en Afgunst, maar drie emoties die in ontwikkeling waren, werden uiteindelijk weggelaten.

Schuld, Achterdochtigheid en Ontzag
Pixar Character Designer Crystal Kung deelde op haar Instagram-pagina verschillende posts met deze weggelaten emoties, waaronder schuldgevoel, achterdochtigheid en ontzag.

Schuldgevoel draagt op de tekening een zware emotionele rugzak, waardoor het gewicht van de wereld op zijn schouders rust.

"schattige mollige baby"
Achterdochtigheid is op verschillende manieren getekend: met een enorme bril, verstopt of zelfs met meerdere paar ogen. En de allerschattigste emotie van allemaal is Ontzag.



Inside Out 2 gaat over de bekende emoties Plezier, Verdriet, Angst en Afkeer die te maken krijgen met een plotselinge ontmanteling van hun werkplek om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: nieuwe emoties.

Vanaf juli te ervaren in de bioscoop
De animatiefilm is vanaf 17 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair