Maak kennis met bebloede Lex Luthor: nieuwe setfoto's van Nicholas Hoult onthuld

Maak kennis met bebloede Lex Luthor: nieuwe setfoto's van Nicholas Hoult onthuld

De acteur lijkt klaar te zijn op het op te nemen tegen Superman!

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs over Henry Cavill, die werd vervangen als Superman door David Corenswet. Zijn nieuwe 'man of steel' zal het opnemen tegen een nieuwe Lex Luthor, waar nu weer meerdere kiekjes van opduiken.

Hoewel menig fan het behoorlijk jammer vindt dat Cavill niet meer van de partij zal zijn, treuren fans minder om het vertrek van Jesse Eisenberg. Laatstgenoemde speelde Lex Luthor, maar was in de ogen van menig cinefiel niet erg overtuigend of dreigend.

Vervanger
Nicholas Hoult, o.a. bekend van de X-Men-franchise en Mad Max: Fury Road, neemt nu het stokje van hem over. Hoewel we nog niet heel veel beelden van de acteur voorbij hebben zien komen als de superschurk, duiken nu weer enkele foto's van zijn verwonde Lex Luthor op.

Ondanks het feit dat we nog niet zo heel veel zien, zijn filmfanaten nu al door het dolle heen. Het lijkt er namelijk op dat Lex Luthor net een gevecht achter de rug heeft. Hoult gaf eerder aan dat zijn personage ook meerdere keren zal vechten en in diverse actiescènes te zien zal zijn.

Foto's
We zullen nog even moeten wachten op de eerste officiële beelden, maar dit is in ieder geval veelbelovend. Interesse in de foto's van Hoult op de filmset? Klik dan hier!



NieuwsFilm

meest populair