Dit zie je niet vaak: Tom Cruise papt aan met Taylor Swift-fan tijdens concert

Dit zie je niet vaak: Tom Cruise papt aan met Taylor Swift-fan tijdens concert

Tom Cruise genoot van Taylor Swifts concert in Londen en deelde armbandjes uit.

Onlangs werd Tom Cruise gespot bij een concert van Taylor Swift. De 61-jarige acteur uit Top Gun genoot volop en de fans ook nadat ze hem in het publiek spotten.

Het uitje bleek een geval van twee vliegen in één klap te zijn. Verschillende fans in het Wembley-stadion in Londen plaatsten beelden op social media van hun ontmoetingen met Tom Cruise. Hij liep op zijn gemak rond en leek met iedereen aan te pappen. Tom kreeg van meerdere mensen de iconische Taylor Swift-vriendschapsarmbandjes als aandenken.

Beroemdheden spotten
Taylor Swift staat bekend om de VIP-box gevuld met beroemdheden die genieten van haar muziek. Maar bij de Eras Tour-concerten in Londen stikte het wel heel erg van de sterren. Zo werden ook Greta Gerwig, Hugh Grant en James Gunn gespot.

Voor bekendheden is zo'n concert naast ontspannen ook meteen een dagje netwerken met fans en collega's. Meerdere reacties bij het onderstaande Instagram-bericht waarderen hoe fijn Tom Cruise omgaat met normale mensen. Dit zien ze niet vaak bij andere sterren.

Leuker maken
De superster snapt dat hij hun dag een stukje leuker kan maken door de aandacht die hij geeft. Tom Cruise is overigens graag in Groot-Brittannië omdat hij daar rustiger over straat kan. Hij heeft een woning in Londen.



NieuwsFilm

meest populair