Jandino Asporaat en Netflix maken Nederlandse 'Bad Boys'

Jandino Asporaat en Netflix maken Nederlandse 'Bad Boys'

Een beproefd concept in comedyland, met een Hollands sausje eroverheen gegoten...

De Antilliaanse komiek Jandino Asporaat (Bon Bini Holland, De Dino Show) is er typisch eentje uit de categorie "je houdt van hem of je walgt van hem". Voor de trouwe fans is er nu heuglijk nieuws.

Asporaat is namelijk begonnen met de opnames van Bad Boa's. De schaamteloze inspiratie voor de titel laat zich natuurlijk makkelijk raden. Het is de eerste keer dat boa's onderwerp worden van een speelfilm.

Will Smith en Martin Lawrence kunnen inpakken
En dat er een Nederlandse comedy over de ondergewaardeerde buitengewoon opsporingsambtenaren van onze samenleving zou komen, maakte streamingdienst Netflix vorig jaar maart al bekend.

Maar sinds deze week is de productie dan ook echt van start gegaan met een eerste foto waarop hoofdrolspelers Asporaat (met haar!) en Werner Kolf te zien zijn. Het verhaaltje is het bekende buddy-cop-recept.

Vanaf 2025 online te zien
De boa Ramon (Asporaat), die zich graag inzet voor zijn buurtje, wordt gekoppeld aan de ruige Jack (Kolf), een ex-rechercheur die na een incident gedegradeerd is. De twee tegenpolen moeten noodgedwongen samenwerken als er een moordenaar actief blijkt in Rotterdam-Zuid en ontdekken gaandeweg dat ze meer gemeen hebben dan ze denken.


Bad Boa's wordt het debuutproject van maker/striptekenaar Gonzalo Fernández Carmona en bevat verder rollen voor onder andere Mark Rietman, Teun Kuilboer, Victoria Koblenko en Ferdi Stofmeel.

NieuwsFilm

meest populair