Verwijderde scène uit 'Godzilla' (2014) vrijgegeven waar fans al tien jaar op wachten

Verwijderde scène uit 'Godzilla' (2014) vrijgegeven waar fans al tien jaar op wachten

De Amerikaanse blockbuster bevat een geschrapte cameo die volgens velen onterecht is...

Godzilla behoeft geen introductie. Het gigantische monster domineert al decennia lang de theaters en tegenwoordig neemt hij Hollywood over, met hulp van die andere kolossale reus King Kong.

Deze week onthult de remake van Gareth Edwards, tien jaar na de release, een verwijderde scène ter gelegenheid van het 10-jarige jubileum van het MonsterVerse. En eentje met een toch wel emotioneel randje.

Bekijk de clip hieronder
Zoals je hieronder kunt zien, tonen de beelden hoofdrolspeler Aaron Taylor-Johnson als Ford Brody terwijl hij zich voorbereidt om te reizen. Maar onderweg wordt hij afgeremd door niemand minder dan... Akira Takarada.

Er waren geruchten dat de cameo (waar Edwards regelmatig op hintte) verloren was gegaan, maar het geheel kwam aan het licht dankzij de website Toho Kingdom. Waarom de clip is geschrapt, is onbekend.

Meeste optredens in de reeks
Takarada wordt beschouwd als een legende in de franchise. Hij verscheen namelijk in de allereerste Japanse Godzilla-verfilming uit 1954 en daarna nog in Mothra vs. Godzilla (1964), Invasion of Astro-Monster (1965) en Godzilla vs. the Sea Monster (1966). Daarna was hij lang afwezig om in 1992 weer terug te keren voor Godzilla vs. Mothra en tot slot in Godzilla: Final Wars (2004). In 2022 overleed Takarada op 87-jarige leeftijd.



NieuwsFilm

meest populair