Een van de grootste bioscoopverrassingen uit 2024 staat binnenkort op Netflix

Een van de grootste bioscoopverrassingen uit 2024 staat binnenkort op Netflix

'Anyone But You' met Sydney Sweeney en Glen Powell op de streaminggigant.

Sydney Sweeney is pas 26 jaar oud, maar is een alsmaar grotere naam aan het worden in Hollywood. De actrice maakt zowat elk jaar diverse films. Eerder dit jaar wist ze hoge ogen te gooien in de romcom Anyone But You. Heb je deze gemist? Maak je dan geen zorgen.

In deze film is de hoofdrol weggelegd voor Sweeney, maar ook Glen Powell (o.a. bekend van Top Gun: Maverick), speelt een uiterst belangrijke rol. Zij vormden ooit een koppeltje, maar hun relatie liep op de klippen.

'Goed doel'
De twee kunnen elkaar eigenlijk niet meer uitstaan, maar hebben elkaar toch weer even nodig om hun families te misleiden. Hiervoor moeten ze een stelletje spelen, maar de vraag is hoe goed ze kunnen doen alsof.

Anyone But You was een hit in de bioscopen, iets dat Netflix is opgevallen. De streaminggigant heeft er dan ook werk van gemaakt om de rechten te bemachtigen, iets waar zij in geslaagd zijn. De komedie zal als gevolg hiervan al snel op de streamingdienst te zien zijn.

Snel kijken
Netflix heeft de uitzendrechten in handen en zal de romcom al binnen een maand online zetten. Anyone But You zal namelijk vanaf 18 juli op de streamingdienst staan. Tot die tijd zullen we het even moeten doen met de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair