Emma Deckers, Nicolette Kluijvert en Kim Feenstra: drie Nederlandse celebs verrassen op Instagram

Emma Deckers, Nicolette Kluijvert en Kim Feenstra: drie Nederlandse celebs verrassen op Instagram

Drie Nederlandse celebs zijn blij dat het eindelijk zomer is en laten dat merken op Instagram.

Een paar dagen geleden brak de zomer dan echt aan en komende dagen wordt het prachtig weer in Nederland. Op Instagram was het afgelopen weekend al stralend. Daar zorgden de (oud)actrices Nicolette Kluijvert, Emma Deckers en Kim Feenstra voor.

De celebs hadden allemaal hun eigen reden om een opvallende foto online te gooien. We starten met Nicolette.

Nicolette Kluijvert
Nicolette zet zich al jaren in om de wereld een beetje schoner te maken. "Dag 5 van mijn clean up! De eerste lading vuilniszakken [is] opgehaald (dank daarvoor) En tadaaaa... er is een verschilletje te zien. Niet mijn vuilnis wel mijn aarde," schrijft ze bij haar post. De eerste foto geeft aan dat ze weet hoe ze extra aandacht voor haar boodschap kan krijgen.

Kim Feenstra
Ook Kim zet zich regelmatig in voor het goede doel. Zo is ze ambassadrice bij Stichting Dierenhulp. Haar nieuwste post op Instagram laat haar eigen goede doel zien: een welverdiende vakantie in Valencia. "Vamos a la playa," schrijft Kim bij twee zomerse foto's.

Emma Deckers
Emma Deckers is een stuk jonger dan bovenstaande collega's. De 26-jarige dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek lijkt steeds meer in beeld te komen bij Hillywood en ze mag ook vaker merkjes aanprijzen op haar Instagram-pagina. Ze laat nu weten dat ze op bepaalde plekken haar heeft weg laten laseren, ondersteund met een bewijsfoto.

NieuwsFilm

meest populair