Stapt deze 'Guardians of the Galaxy'-actrice ook over van Marvel naar het DC-filmuniversum?

Stapt deze 'Guardians of the Galaxy'-actrice ook over van Marvel naar het DC-filmuniversum?

De actrice is al een gesprek voor een rol, maar welke wil ze nog niet zeggen.

Als je een beetje het filmnieuws volgt weet je vast en zeker wel dat James Gunn naar DC is vertrokken. Een Guardians of the Galaxy-actrice, Pom Klementieff, volgt de regisseur graag als hij een rol voor haar heeft.

Gunn wist hoge ogen te gooien bij Marvel met zijn Guardians of the Galaxy-trilogie. In het tweede deel maakten we kennis met Mantis, die al snel uitgroeide tot een van de grote fan-favorieten en een belangrijk personage in de groep.

Terugkeer
Het is vooralsnog niet bekend of Klementieff ooit zal terugkeren als Mantis, nu dat de trilogie tot een eind is gekomen. De actrice staat wel open voor een eventuele terugkeer. Tijdens een recent interview laat Klementieff zich erover uit.

"Ik wil maar wat graag terugkeren en ik denk dat alle fans er ook zo over denken, maar ik weet het gewoon nog niet. Het hangt van heel veel verschillende dingen af..." Kan het zijn dat de actrice een voorkeur heeft voor een nieuwe superheldenrol maar dan bij DC?

Gesprek
Klementieff vervolgt door te zeggen dat ze al gesprekken heeft gevoerd met Gunn, maar wanneer haar wordt gevraagd over welke rol het hier gaat zegt ze het volgende: "Denk je echt dat ik hier antwoord op ga geven?"


"Ik zou het fantastisch vinden om opnieuw te mogen werken met James, dus dat zijn we op dit moment aan het uitvogelen. Ja, we hebben het al over een specifieke rol gehad, maar daar kan ik voorlopig nog niks over loslaten".

NieuwsFilm

meest populair