Justin Timberlake in de boeien: dit is zijn arrestatiefoto die vrijgegeven is door de politie

Justin Timberlake in de boeien: dit is zijn arrestatiefoto die vrijgegeven is door de politie

Justin Timberlake gearresteerd wegens dronken rijden in New York na stopteken negeren.

Het ziet ernaar uit dat Justin Timberlake opnieuw een schandaal veroorzaakt. Maar nu lijkt hij de schuld niet af te kunnen schuiven richting Britney Spears of Janet Jackson. Misschien lukt het wel om de ober de schuld te geven.

Amerikaanse politieagenten hielden de beroemde zanger en acteur uit Palmer, Reptile en Trolls in New York aan, nadat hij een stopteken negeerde. Volgens het artikel hier van People kon hij geen enkele test goed afleggen. Ook rook hij sterk naar alcohol en had hij bloeddoorlopen ogen.

Behoorlijk dronken in openbaar
Toch beweerde Justin Timberlake slechts één drankje op te hebben. Daar hij een blaastest weigerde, werd hij meegenomen naar het politiebureau en daar vastgezet. En nu gaat een 'mugshot' viraal, zoals in het onderstaande Instagram-bericht van enews te lezen valt.

De reacties van lezers liegen er niet om. Veel mensen vragen zich af hoe een boevenfoto er zo prachtig uit kan zien. Een woordgrap zegt over het misschien op borg vrijlaten door zijn vrouw: "I wonder if Jessica Bieled him out". Een ander grapt: "Cops got him Justin time".

Had slimmer moeten zijn
Een grote fan van hem zegt gelukkig ook dat zo'n formaat superster verstandiger had moeten zijn, zeker omdat hij zich gemakkelijk had kunnen laten rijden. En dat er gelukkig geen ongelukken zijn gebeurd, en dat mensen hem niet moeten vrijpleiten vanwege zijn blanke huidskleur en zijn bekendheid. Van een ander vindt men het immers ook niet goed.



NieuwsFilm

meest populair