Mike Flanagans 'The Exorcist'-film krijgt nu al datum om 'The Exorcist: Believer' snel te doen vergeten

Mike Flanagans 'The Exorcist'-film krijgt nu al datum om 'The Exorcist: Believer' snel te doen vergeten

De regisseur kan niet wachten en zegt dat ons iets heel moois staat te wachten.

Als je een beetje het filmnieuws volgt is de kans groot dat je al hebt gehoord van de nieuwe The Exorcist-film. Regisseur Mike Flanagan neemt dit deel voor zijn rekening. Nu weten we wanneer het volgende hoofdstuk te zien zal zijn.

Flanagan, bekend van de nodige andere horrorfilms zoals o.a. Gerald's Game en Doctor Sleep, brengt zijn Exorcist-film in 2026 uit, op 13 maart om precies te zijn. Hij zal de blockbuster voor Universal en Blumhouse maken.

Trots
Tijdens een recent interview liet Flanagan zich er kort maar krachtig over uit: "'The Exorcist' is een van de redenen waarom ik een filmmaker ben geworden. Het is een grote eer om nu het stokje over te nemen en iets nieuws, gedurfds en engs neer te zetten in dit universum".

"Ik vind het ook fantastisch dat ik wederom de gelegenheid krijg om samen te werken met mijn vrienden van Blumhouse. Ik heb enkele van mijn favoriete werken voor hen gemaakt, dus dit maakt het alleen nog maar extra spannend!".

Nieuw hoofdstuk
De bedoeling is dat deze nieuwe Exorcist-film ervoor zal zorgen dat we het teleurstellende vorige deel, The Exorcist: Believer, snel vergeten. Deze film was op zowat alle fronten een flop, dus laten we hopen dat Flanaghans blockbuster wel een schot in de roos zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair