Mike Flanagan doet enorme belofte over zijn nieuwe 'Exorcist'-film

Mike Flanagan doet enorme belofte over zijn nieuwe 'Exorcist'-film

Alles wat 'Believer' niet of verkeerd deed en miste, gaat hij herstellen...

'Blumhouse Productions' beloofde studio 'Universal' een nieuwe trilogie van Exorcist-films, gebaseerd op de sterke prestaties van hun eerdere producties en het rebootsucces van Halloween.

De originele The Exorcist uit 1973 van William Friedkin blijft een van de meest geprezen en geliefde horrorfilms aller tijden. De meeste sequels en spin-offs zijn niet zo warm ontvangen en de vorige poging van 'Blumhouse', The Exorcist: Believer, presteerde ondermaats aan de kassa en kreeg gemengde reacties, zowel kritisch als publiekelijk.

Ervaren maker
Voor het volgende project hebben ze Mike Flanagan aangesteld waarmee ze hopen vooruitgang te blijven boeken in de franchise en aan hun contractuele verplichtingen te voldoen zonder te worden verlamd.

Tijdens het panel Monologue Case Study With Mike Flanagan bij ATX vorige week, garandeerde Flanagan dan ook dat zijn versie "gewoon heel eng zal zijn met personages die echt, emotioneel en relevant aanvoelen".

Eerdere werk bewijst het
Er zijn nog geen plotpunten bekend over de film, maar dat de focus komt te liggen op karakterontwikkeling en diepere angsten in plaats van de gebruikelijke laagdrempelige jumpscares, moge duidelijk zijn.



NieuwsFilm

meest populair