The Daily Planet krijgt een complete make-over op setftoto's van 'Superman'

The Daily Planet krijgt een complete make-over op setftoto's van 'Superman'

Het is onthuld waar de scènes op de redactiekamer zich zullen gaan afspelen...

Alle ogen zijn momenteel gericht op het aanstaande debuutproject Superman van James Gunn in zijn vernieuwde DC Universe. De laatste weken kwamen er vooral veel castingupdates binnen.

En deze gingen vooral over collega's van 'The Daily Planet', zoals bekend de werkplek Clark Kent, Lois Lane, Jimmy Olsen en Perry White werkzaam zijn, waardoor we steeds nieuwsgieriger worden naar de locatie zelf.

Scherp oog voor detail
En vandaag kunnen fans, met dank aan CBR, dan eindelijk een eerste blik werpen op de inang en centrale hal van het beroemde krantengebouw in Metropolis. De foto's zijn afkomstig van de 'Cleveland'-subredditpagina.

Daarop wordt onthuld dat het voormalige Leader Building aan Superior Avenue wordt herbestemd tot de iconische werkplek. Iemand merkte zelfs op dat omliggende gebouwen borden tonen van fictieve 'Metropolis'-bedrijven.

Vanaf juli 2025 in de bioscoop
Het verhaal draait om de Man van Staal (David Corenswet) die zijn buitenaardse afkomst van Krypton in evenwicht probeert te brengen met zijn menselijke opvoeding en merkt dat hij vriendelijkheid vertegenwoordigt in een wereld die dat als ouderwets beschouwt.

Bekijk hier de foto's op de website CBR.

NieuwsFilm

meest populair